Natjecanje u čitanju na glas

Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” organizirat će 5. županijsko Natjecanje u čitanju naglas u petak, 27. listopada 2017.g. od 10 do 13 sati u Ilirskoj dvorani. Molimo osnovne škole i narodne knjižnice Karlovačke županije da potvrde sudjelovanje u županijskom Natjecanju  i ispunjene prijavnice za natjecatelje pošalju na e-mail djecji@gkka.hr. Na županijsko Natjecanje iz jedne škole/knjižnice moguće je prijaviti jednog natjecatelja za svaku kategoriju (jednog natjecatelja za kategoriju od 3. do 5. razreda te jednog za kategoriju od 6. do 8. razreda). Ukoliko je veći broj učenika zainteresiran za Natjecanje preporučamo da organizirate i školsko natjecanje, a sve u svrhu promicanja čitanja iz užitka i unaprjeđenja čitalačkih sposobnosti učenika.

Pravila natjecanja, ocjenjivački listić, plakat, izjavu o suglasnosti za roditelje i druge informacije možete pronaći na mrežnim stranicama http://www.nkc-sisak.hr/natjecanje-u-citanju-naglas/

Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskoga knjižničarskog društva i Narodna knjižnica i čitaonica “Vlado Gotovac” Sisak organiziraju i ove godine “Natjecanje u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda osnovne škole” te pozivaju školske i narodne knjižničare i nastavnike da se uključe i potaknu učenike na sudjelovanje. Nacionalno natjecanje održat će se 23. i 24. studenoga 2017. godine u Sisku.

Organizacijski tim 5. županijskog Natjecanja u čitanju naglas
Kontakt: Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”, djecji@gkka.hr, 047/412 377 (k. 103)