Izvanredna skupština Društva knjižničara Karlovačke županije

Dana 5. lipnja 2018. na Odjelu AV građe Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” održana je Izvanredna skupština Društva knjižničara Karlovačke županije. Na Skupštini je predstavljen novi broja Ka libra: časopisa Društva knjižničara Karlovačke županije, ovog puta u online izdanju. Uredništvo časopisa čine Gordana Šutej, Ana Sudarević, Kristina Čunović, Lidija Šajatović te Miroslav Katić.

Na skupštini Društva doneseni su i sljedeći prijedlozi  za članstva u Komisijama HKD-a: Lidija Šajatović (Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“), se predlaže za članstvo u Komisiji za narodne knjižnice, Anita Malkoč Bišćan (Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“) za članstvo u Komisiji za knjižnične usluge za osobe s invaliditetom i osobe s posebnim potrebama, Martina Baršić (Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“) za članstvo u Komisiji za čitanje te Miroslav Katić (Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“) za članstvo u Komisiji za slobodan pristup informacijama i slobodu izražavanja.

Najavljen je i program obilježavanja 100-te godišnjice Ljerke Markić-Čučuković (siječanj, 2019.), u organizaciji Društva. Program bi sadržavao stručno-znanstveni skup te izložbu.

Sljedeća izborna skupština najavljena je za rujan.